fbpx

KNHS wedstrijden

De KNHS-dressuurwedstrijden zijn dressuurwedstrijden met officiële KNHS-proeven, bedoeld voor verenigingsleden met een privé-paard of leden die een manegepaard huren. Ook ruiters van buiten de manege die een privé-paard bezitten en ingeschreven staan bij de KNHS mogen meedoen aan deze wedstrijden.

Data
Zie de activiteitenkalender!

Aanmelden
Aanmelden kan bij het wedstrijdsecretariaat e-mail: wedstrijden@schouten-hippique.nl of tel: 06 28693117

Afzeggen
Afzeggingen kunnen alleen worden gedaan naar e-mail: wedstrijden@schouten-hippique.nl of tel: 06 28693117.
Doe dit wel minimaal 7 dagen voor de desbetreffende wedstrijd, daarna alleen afzeggen d.m.v. dierenartsverklaring en/of doktersverklaring (dit volgens de reglementen van de KNHS). Bij geen juiste afmelding wordt het verschuldigde startgeld gewoon in rekening gebracht.

Starttijden
Voor de starttijden verwijzen we je naar www.startlijsten.nl. Meld je op de wedstrijddag bij het secretariaat een uur voor aanvang met contante betaling.
Kijk een dag vóór de wedstrijd nog naar de startlijst voor de eventueel gewijzigde starttijden. Op de wedstrijddag zelf kunnen we uiteraard ook in- of uitlopen, wij zullen echter niet meer dan een half uur inlopen. Op de wedstrijddag kun je ook contact opnemen met de manege, tel: 036 538 61 72.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je bellen met het wedstrijdsecretariaat, tel: 06 28693117. 

Wil je meer informatie over de KNHS klik dan op deze link

Black and White Premium WordPress Theme