fbpx

KNHS wedstrijden

KNHS dressuurwedstrijdoverzicht 2023.

KNHS dressuur wedstrijdoverzicht 2023

  • Nagenoeg iedere 2e zondag (overdag) en elke laatste donderdag (avondwedstrijd)
    Check KNHS.nl voor agenda en inschrijving

 

Informatie wedstrijdkalender en inschrijven

Alle wedstrijden die door de KNHS zijn goedgekeurd staan in MijnKNHS.nl. Inschrijven voor wedstrijden kan in veel gevallen direct online via MijnKNHS.nl. Werkt een wedstrijdorganisatie nog niet met MijnKNHS.nl, dan kun je je inschrijven door een inschrijfformulier in te vullen en op te sturen. Deze inschrijfformulieren staan onderaan de pagina als download.

Tips voor het gebruik van de wedstrijdkalender in MijnKNHS.nl

  • In de wedstrijdkalender kun je wedstrijden bij jou in de buurt vinden of gericht zoeken op bijvoorbeeld discipline, klasse of niveau 
  • In Mijn KNHS kun je instellen welke discipline je rijdt, je krijgt dan automatisch die wedstrijden in de kalender te zien 
  • Voor internationale wedstrijden gebruik je de zoekterm ‘internationaal’
  • Voor subtopwedstrijden gebruik je de zoekterm ‘subtop’
  • Voor selectiewedstrijden zoek je op ‘Selectie’
  • Wedstrijden die al geweest zijn staan onder ‘Uitslagen’

Let op dat als je je inschrijft voor een wedstrijd dat deze is goedgekeurd door de KNHS en dat het geen zogenaamde ‘wilde wedstrijd’ betreft. Het starten op of meewerken aan een wilde wedstrijd is niet toegestaan, je kunt er een boete voor krijgen. Lees in de downloads hieronder het PDF-artikel over wilde wedstrijden.

 

Algemene informatie KNHS

De KNHS-dressuurwedstrijden zijn dressuurwedstrijden met officiële KNHS-proeven, bedoeld voor verenigingsleden met een privé-paard of leden die een manegepaard huren. Ook ruiters van buiten de manege die een privé-paard bezitten en ingeschreven staan bij de KNHS mogen meedoen aan deze wedstrijden.

Data
Zie de activiteitenkalender!

Aanmelden
Aanmelden kan bij het wedstrijdsecretariaat e-mail: wedstrijden@schouten-hippique.nl of tel: 06 28693117

Afzeggen
Afzeggingen kunnen alleen worden gedaan naar e-mail: wedstrijden@schouten-hippique.nl of tel: 06 28693117.
Doe dit wel minimaal 7 dagen voor de desbetreffende wedstrijd, daarna alleen afzeggen d.m.v. dierenartsverklaring en/of doktersverklaring (dit volgens de reglementen van de KNHS). Bij geen juiste afmelding wordt het verschuldigde startgeld gewoon in rekening gebracht.

Starttijden
Voor de starttijden verwijzen we je naar www.startlijsten.nl. Meld je op de wedstrijddag bij het secretariaat een uur voor aanvang met contante betaling.
Kijk een dag vóór de wedstrijd nog naar de startlijst voor de eventueel gewijzigde starttijden. Op de wedstrijddag zelf kunnen we uiteraard ook in- of uitlopen, wij zullen echter niet meer dan een half uur inlopen. Op de wedstrijddag kun je ook contact opnemen met de manege, tel: 036 538 61 72.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je bellen met het wedstrijdsecretariaat, tel: 06 28693117. 

Wil je meer informatie over de KNHS klik dan op deze link

Black and White Premium WordPress Theme