fbpx

Regionale zitcompetitie 2019

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-d4foj’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jw56kzf2′ admin_preview_bg=”]

2 juni a.s. wordt de Harry’s Horse finale zitcompetitie verreden op Stal Groenendaal te Bunschoten.
Wij feliciteren alle kandidaten van RSV Almere/Schouten Hippique Manege & Pensionstalling met het behalen van dit geweldige resultaat en wensen jullie veel succes tijdens de regiofinale!! 🍀🐴💪🏻🌟
Iedereen komt ons team toch wel aanmoedigen he?!🎉🏆👏🏻
(Stal Groenendaal, Zevenhuizerstraat 154, Bunschoten-Spakenburg)

[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-t0pv’]
[av_image src=’https://rsva.nl/wp-content/uploads/2019/05/1231528_545478702168550_1648201910_n-300×200.jpg’ attachment=’951′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jw56l8ii’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]

Black and White Premium WordPress Theme