fbpx

Activiteiten

Wedstrijden

Vereniging Schouten organiseert in samenwerking met Schouten Hippique B.V. het hele jaar door wedstrijden. Aan wedstrijden mogen ook ruiters van buitenaf meedoen. Regelmatig terugkerende wedstrijden zijn:

  • de onderlinge springwedstrijden Het nieuwe jaar wordt altijd geopend met de nieuwjaarsreceptie en het nieuwjaarsspringen. Rond de zomer vindt de spannende competitie Schouten Hippique-springkampioenschappen plaats. Op kerstavond, ten slotte, wordt altijd een springwedstrijd georganiseerd met een buffet. De springwedstrijden zijn alleen voor de eigen verenigingsleden bedoeld
  • de KNHS-dressuurwedstrijden Deze dressuurwedstrijden met KNHS-proeven zijn bedoeld voor KNHS-leden met een eigen paard en KNHS-leden die een manegepaard huren. Ook KNHS-leden van buiten de manege mogen meedoen.

Clinics en demonstraties
Naast wedstrijden organiseert Ruitersportvereniging Almere, samen met Schouten Hippique, demonstraties en clinics. Vaak laat een gerenommeerde ruiter dan zien hoe je de paardensport kunt beoefenen.

Feestactiviteiten en spelletjesdagen
Met enige regelmaat worden door onze vereniging diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, zoals een Daklooptraining rond Sinterklaas. Daarbij kunnen jonge ruiters te paard een hindernisbaan afleggen en daarnaast deelnemen aan andere activiteiten. Verder worden er ter ere van een jubileum van de vereniging grote feesten georganiseerd met diverse demonstraties en spellen!

Doe ook mee aan een activiteit van Vereniging Schouten of kom eens kijken en moedig de deelnemers aan!

Black and White Premium WordPress Theme